به منظور آگاهی بخشی مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان از محصولات خوراکی ، بهداشتی و آشامیدنی قاچاق ، یک دوره آموزشی برگزار گردید .
به گزارش " وب دا " دکتر حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی بیان کرد :
از انجائیکه مسئولین فنی نقش موثر در حوزه سلامت وایمنی تولید محصولات سلامت محور دارند وظرفیت و پتانسیل خوبی را فرهنگ سازی و مردم در انتخاب درست و محصولات مجاز می توانند باشند این دوره برگزار شد و در این دوره مسئولین فنی ضمن آشنایی با برچسب اصالت سلامت کالا از نمایشگاه جانبی محصولات قاچاق کشف شده بازدید نمودند.